Årsmöte 2016 och föreläsningar

Den 16 april är det årsmöte och offentliga föreläsningar.
Tid:10.00-16.00.
Plats: Katasalen, ABF-huset, Sveavägen 41, Stockholm.
Program:

10.00-10.45 Årsmöte SSOM (medlemmar)

Därefter följer det offentliga mötet med tre föreläsningar av Dr. Thomas Levy.

11.00: Toxic tooth (rotfyllning  – en hälsorisk)

12.00: Death by calcium (faran med kalcium)

13.00: Lunch på egen hand

14.15: Vitamin C as treatment (vitamin C som behandling)

Föreläsningarna är på engelska och kommer inte att tolkas. Möjlighet till frågor och diskussion.

Vi önskar föranmälan på info@ortomolekylar.se och ange om du avser att delta i årsmöte och/eller föreläsningar.

Inträde: 400 kronor betalas helst i förväg till bankgiro 362-0234. Tag gärna med ett kvitto på inbetalningen om du kan. Om du i stället betalar vid entrén måste du ha jämna kontanter.

Välkommen!

Om Thomas Levy kan du läsa vidare på hans hemsida www.peakenergy.com

Föreläsaren har skrivit flera böcker inom näringsmedicin. Bakgrund till dessa tre föreläsningar:

Toxic tooth: Alla rotfyllda eller avitala tänder innehåller bakterier som producerar mycket starka toxiner, vilka läcker ut i kroppen och kan orsaka olika kroniska sjukdomar, såsom högt blodtryck, hjärt-kärlsjukdom, artrit, muskelvärk, hypothyroidism, m.m. Immunförsvaret når inte bakterierna eftersom de befinner sig i en miljö utan kärlförsörjning. Nu börjar modern mikrobiologisk forskning kunna bekräfta att flera kroniska sjukdomar som Alzheimer, Parkinson, MS, RA och schizofreni har en mikrobiell komponent med en bakterieflora som tycks vara sjukdomskarakteristisk. Flera av bakterierna härrör endast från munhålan.

Death by calcium: Sedan decennier har vi fått höra att tillskott med kalcium är bra, speciellt för skelettet. Men i vår del av världen talar forskningen idag för att om vi konsumerar mjölkprodukter och dessutom tar kalciumtillskott så bidrar detta i stället till mer degenerativa sjukdomar.

Vitamin C as treatment: Thomas Levy har skrivit en av de bästa böckerna om vitamin C: Curing the incurable: Vitamin C, infectious diseases, and toxins. I den beskriver han hur detta vattenlösliga vitamin kan användas också i höga doser för att behandla bakterie- och virusinfektioner samt många förgiftningar. Boken innehåller mer än 1200 vetenskapliga referenser. Den är skriven så att den är begriplig för såväl läkare, forskare som intresserad allmänhet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *