Internationella forskare på besök i Stockholm

Möte med internationella forskare om näringsmedicinsk behandling vid psykisk sjukdom 2014-06-12 och 2014-06-13

För fyra år sedan arrangerade vi två möten i Stockholm med Bonnie Kaplan från Calgary i Kanada som då berättade om behandling av psykiska sjukdomar med vitaminer, mineraler och andra näringsämnen. Om den föreläsningen kan du läsa här.

Vi har nu bjudit in Bonnie Kaplan att föreläsa tillsammans med Julia Rucklidge, professor från Nya Zeeland, och Autumn Stringam från Kanada. Autumn och hennes bror insjuknade ungefär samtidigt i bipolär sjukdom med psykos och de blev de första som behandlades med det breda tillskott av näringsämnen som sedan utvecklades till Empowerplus. Behandlingen var framgångsrik och resulterade i den spännande utveckling som dessa tre föreläsare kommer att berätta om.

Mötet 12 juni på IVA vänder sig i första hand till människor som arbetar inom vård och forskning och mötet 13 juni i ABF-huset vänder sig till brukare, patienter och anhöriga. För mer information om dessa möten, se länkad fil för respektive möte.

Anmälan för bägge mötena görs till klas@cederwall.se före 20 maj och ange då vilket möte du helst vill komma med på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *